Екскурзия в малка група до 6 човека с комфортен мини-ван..

на острова от филма “Mamma mia”

20-27 септември и

29 септември-6 октомври

Седем дни на малък остров .. морето нашепва истории, рибарското селище е задрямало в тишината на слънцето .. местните ястия ни изкушават за още .. плаж и цветовете на лятото .. кратко гръцко бягство..

Заминаваме на 20-и септември сутринта с комфортен мини-ван ..ще Ви вземем от посочен адрес в София, а в колата ни очакват кафе и лакомства за по пътя ..

В разговори на фона на приятна музика или пленени от някое четиво ще пристигнем на пристанището във Волос.. След около три часа плаване с ферибот, докато отпиваме от коктейла си или направо от леденото Узо, достигаме до островчето от филма “Mamma mia” .. помните малкия параклис, кацнал на скалите над морското синьо .. Бугенвилиите ни приветстват в ярки тонове .. чува се музика за веселия .. белите къщи блестят на слънцето, а вратите и прозорците, спазили старите гръцки традиции са боядисани в тюркоаза на малките заливи, красиво прорязани в сушата..

Ето че пристигнахме .. след няколко километра вече се настаняваме в семейното хотелче на самия бряг .. на няколко крачки от стаите е таверната, а пред нас е един от най-пленителните плажове на Гърция .. Водата ни вика за сладко потапяне .., разхвърляйте багажа и вадете банските ..

Предстоят ни дни с морски дъх и слънчеви целувки .. малки пътешествия по кратките пътища на парчето земя във водна прегръдка .., вечери със сочни отпивания, октопод на скара и пълнени калмари, миди по рибарски и много гръцки вкусове.. Събираме от любовта на лятото, в очакване на нови приключения ..

Ще потеглим за вкъщи чааак на 27-ми, а за вторите дати, направо на 6-и октомври  и след като поплаваме, любувайки се на играта на делфините, ще продължим в приятни приказки или заровили глава в четивото, за да пристигнем след няколко часа до Вашия адрес, ще разтоварим куфарите и пакетите с подаръци и ще си кажем “довиждане .. до нови пътешествия”..  

Цена на пакета е 590,00 евро на човек за настаняване в двойна стая и включва:

  • Трансфери София – Волос – Скопелос – Волос – София с комфортен мини-ван с придружаване и превод през цялото време;
  • Трансфер с ферибот Волос – Скопелос – Волос;
  • Една нощувка във Волос /за групата от 29-и септември/;
  • Седем нощувки с включена закуска в малък семеен хотел край плажа в двойна стая с балкон и изглед към морето; Шест нощувки и закуски за вторите дати/;
  • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” до 10 000 евро на човек;
  • PCR тест и подготовка на QR код за преминаване на гръцката граница;

  • За контакт с нас:
  • info@travelinitaly.info
  • +359 884456853
  • + 39 3384953586