Екскурзия в малка група до 6 човека с комфортен мини-ван..

на острова от филма “Mamma mia”

19-27 юли

Седем дни на малък остров .. морето нашепва истории, рибарското селище е задрямало в тишината на слънцето .. местните ястия ни изкушават за още .. плаж и цветовете на лятото .. кратко гръцко бягство..

Заминаваме на 19-и юли сутринта с комфортен мини-ван ..ще Ви вземем от посочен адрес в София, а в колата ни очакват кафе и лакомства за по пътя ..

Първата ни нощувка ще бъде във Волос в хотел близо до пристанището, тук ще се насладим на гръцки специалитети за вечеря и добре отпочинали, на сутринта поемаме на четиричасово плаване до островчето от филма “Mamma mia” .. помните малкия параклис, кацнал на скалите над морското синьо .. Бугенвилиите ни приветстват в ярки тонове .. чува се музика за веселия .. белите къщи блестят на слънцето, а вратите и прозорците, спазили старите гръцки традиции са боядисани в тюркоаза на малките заливи, красиво прорязани в сушата..

Ето че пристигнахме .. след няколко километра вече се настаняваме в семейното хотелче на самия бряг .. на няколко крачки от стаите е таверната, а пред нас е един от най-пленителните плажове на Гърция .. Водата ни вика за сладко потапяне .., разхвърляйте багажа и вадете банските ..

Предстоят ни дни с морски дъх и слънчеви целувки .. малки пътешествия по кратките пътища на парчето земя във водна прегръдка .., вечери със сочни отпивания, октопод на скара и пълнени калмари, миди по рибарски и много гръцки вкусове.. Събираме от любовта на лятото, в очакване на нови приключения ..

Ще потеглим за вкъщи чааак на 27-ми и след като поплаваме, любувайки се на играта на делфините, ще продължим в приятни приказки или заровили глава в четивото, за да пристигнем след няколко часа до Вашия адрес, ще разтоварим куфарите и пакетите с подаръци и ще си кажем “довиждане .. до нови пътешествия”..  

Цена на пакета е 670,00 евро на човек за настаняване в двойна стая и включва:

  • Трансфери София – Волос – Скопелос – Волос – София с комфортен мини-ван с придружаване и превод през цялото време;
  • Трансфер с ферибот Волос – Скопелос – Волос;
  • Една нощувка във Волос;
  • Седем нощувки в малък семеен хотел край плажа в двойна стая с балкон и изглед към морето;
  • Застраховка “Помощ при пътуване в чужбина” до 10 000 евро на човек; 

  • За контакт с нас:
  • info@travelinitaly.info
  • +359 884456853
  • + 39 3384953586