Какво ще кажете за едно бягство в Италия. Предлагаме Ви настаняване в близост до Рим на езерото Болсена. Традиционната каменна къща се намира на 100 км. северно от столизата в непосредствена близост до вулканичното езеро. Тук можете да се насладите на спокойствието и да откриете магията на това място, както и да разгледате местните забележителности.  
 
 
 
 
Къщата предлага на своите гости собствен басейн и барбекю в градината. Разполага с две двойни стаи и една баня. 
 
 

 
Гостите могат да използват напълно оборудвана кухня и дневна. Налични са още сателитна телевизия, интернет wi-fi и паркинг. 
 
 

 
Къжата се намира на пътя на “Виа Франчиджена”.  Регионът е световно известен с качественото си вино, наречено “EST EST EST” . Това е традиционно италианско сухо вино от сортовете Требиано и Малвазия. Всяка година от 1-ви до 15-ти август се провежда историческа възстановка и феста “Панаир на виното”. В този период всички винарни са отворени за туристите, които дегустират вината на различните производители.   
 

 
Къщата се намира само на 17 километра от магичното градче Чивита ди Баньореджо. Наблизо са още термалните извори на Сатурния, а един от най-красивите градове на областта Умбрия, Орвието, е на 23 км. от настаняването. 
 

 
Къщата се отдава за гости само в периода от 9-и юни до 16-и септември. 
 

Цени:
 
Юни и септември – 833 евро на седмица 
Юли и август – 1008 евро на седмица