Открийте красотата от филма „Под небето на Тоскана“!

Това е красива къща за гости,  разположена близо до Кортона в Тоскана. Това малко градче става изключително известно след филма „Под небето на Тоскана“ и от този момент привлича туристи от цял свят.

Къщата е типична за този регион и тук можете да почувствате истинския дух на Тоскана. Има красива тераса и безплатен Wi-Fi интернет. Можете да се отпуснете до открития басейн в градината, който е отворен до края на октомври, както и да използвате барбекюто навън. На разположение има безплатен частен паркинг.

Кухнята е оборудвана с миялна машина и фурна, както и кафе машина и електрическа кана. Предлага се телевизор с плосък екран. Има самостоятелна баня с вана или душ.

Кортона се намира на броени минути от това настаняванеа, Сиена е на 49 километра от къщата, а Перуджа е на 44 километра. Всички основни средновековни градове като Монтепулчиано, Пиенца и Монталчино също са много близо до къщата.

Цената е 58 евро на вечер.

Cortona се намира в източната част на Тоскана, близо до границата с Умбрия и само на 20 минути от езерото Тразимено. Градът е разположен на хълм (на 500 метра над морското равнище), където можете да се насладите на уникална и невероятна гледка към Valdichiana. Мястото е стратегическо за обиколка из Тоскана и Умбрия. Дистанцията до Montepulciano е 32 км, Pienza 45 км, Arezzo 28 км, Сиена 72 км, Орвието 95 км, Сан Джиминяно 117 км, езерото Тразимено 15 км, Перуджа 45 км, Асизи 70 км и Орвието 96 км.