Къщата

Предлагаме Ви настаняване в типична каменна, провинциална къща в сърцето на Тоскана, в най-красивия район между областите Valdichiana и Val d’Orcia. Настаняванията са е на приземния етаж , а на горния живеят гостоприемните собственици. Настаняванията за гости включват голям апартамент и 2 двойни стаи.

Апартаментът е със спалня, хол с кухня и баня (идеален за семейство с деца). Двете двойни стаи са много големи, светли и комфортни и разполагат със самостоятелен санитарен възел. Има голяма градина с плувен басейн и игрални занимания за деца и възрастни.

3

piscina_home

28

37

14

20

1065servizi

39

Гледката

От прозорците на стаята можете да видите църквата Sant’Anna in Camprena, където е заснет прочутия филм „Английският пациент“ с актрисата Жюлиет Бинош. Можете да стигнете до църквата за около 20 минути пеша или за 2 минути с кола. Само на десет минути от фермата се намира известният град Пиенца, чийто исторически център е обявен за световно културно наследство от   ЮНЕСКО  през 1996 г. За около 15 минути от там можете да посетите известния град Монтепулчано и да опитате невероятното местно червено вино, наречено vino nobile.

Наоколо

В близост до къщата има много отлични ресторанти, където можете да опитате типичната тосканска кухня, да си поръчате местния специалитет с месо от диво прасе, както и да се насладите на невероятната паста. Фермерската къща е изключително чиста и много добре поддържана, стаите са големи и удобни. Всяка от тях е оборудвана с климатик и телевизор, а от прозорците можете да се насладите на красивите пейзажи, типични за Тоскана.

Възможно е да си направите вечеря навън или просто да се отпуснете с чаша вино сред природата. Има невероятни маршрути за любителите на пешеходния туризъм и колоезденето. За любителите на виното мястото е истински рай, тъй като в непосредствена близост са градчетата Монтепулчано и Монталчино.  Любезните собственици също произвеждат страхотно вино, както и висококачествен необработен зехтин.

Цени:

Цените за цялата година са от 70 до 80 евро на стая, в зависимост от типа настаняване и броя на хората. Апартаментът е 80 евро на вечер. 

За повече информация и въпроси около настаняването, не се колебайте да ни пишете на [email protected]