ДА ПЪТУВАМЕ .. ГОТВЕЙКИ 

Уютни тоскански ястия в очакване на Коледа 

ОНЛАЙН УРОЦИ ПО ГОТВЕНЕ

 

Директно от кухнята на фамилната изба на фамилията Калиани в подножието на Монталчино  ще приготвяме тоскански коледни класики с нашата домакиня Соня.. Бавно готвено говеждо във вино и пипер.., Риболита и Панфорте.. и .. паста, паста, паста.. с нахут по тоскански.., омесена от кестеново брашно с гъби и наденички..   

Както обикновено, до Вашата врата ще пристигнат оригинални италиански продукти, така че да изпълните всяка от предложените рецепти, но ще Ви остане да повторите и да потретите за усъвършенстване на уменията. И винаги придружени с бутилка от най-подходящото италианско вино за всяко блюдо. 

От идиличната тосканска провинция, в семейната изба сред лозята и маслините в директни разговори с нашата домакиня ще научаваме историята на всяка рецепта и коледните кулинарни традиции от различните италиански райони.. 

5-и декември 2020 г. 

Събота от 11.00 ч.  ще месим домашна паста от кестеново брашно и ще къкри сос от гъби и италиански наденички от кълцано месо – храна, която ще затопли зимата и ще ни накара да мечтаем..

Цена на пакета –133,00 лв.

 

12-и декември 2020 г. 

Събота от 11.00 ч.  приготвяме две ястия.. бавно готвено телешко във вино и вълшебства за вечеря ..и ръчно месена паста с билки и нахутено-доматен сос по стара семейна рецепта на домакинята за сгряващ обяд.. 

Цена на пакета –152,00 лв.

 

19-и декември 2020 г.

Събота от 11.00 ч.  готвим прочутата тосканска Риболита и „Силен хляб“ в буквален превод на известния сиенски празничен сладиш – вкус на Коледа и на Италия 

Цена на пакета –137,00 лв.

Пакетна цена за трите готвения – 390,00 лв.

Подаръчен ваучер за едно или три готвения – вкусен коледен подарък, посветен на Италия..

 

Свържете са с нас: 

Travel in Italy

[email protected]

facebook.com/travelinitaly.info/

+359 884456853

+39 3384953586