Онлайн уроци директно от Италия

 

 

Всяка седмица ще готвим типична рецепта от различните райони на Италия ..

В малка група до седем човека, за да запазим индивидуалния подход и персоналното внимание към всеки, както по време на нашите реални пътешествия.

През следващите дни ще ви срещнем със семейните рецепти на фермери, съдържатели на малки фамилни ресторанти, рибари, винопроизводители, с една дума – италианци.

 

 

Във видеовръзка ще научаваме рецепти от Тоскана, Амалфи, Фриули, Умбрия, Марке..

Ще разговаряме, ще се забавляваме, ще приготвяме храна от la cucina casalinga /домашната кухня/, ще опитваме вино от всеки район, ще бъдем в Италия…

До Вашата врата ще пристигнат оригинални италиански продукти, така че да изпълните всяка от предложените рецепти, но ще Ви остане да повторите и да потретите за усъвършенстване на уменията. И винаги придружени с бутилка от най-подходящото италианско вино за всяко блюдо. 

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“6″ exclusions=“64″ sortorder=“64,56,57,58,59,61,62,60,63″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″] 

Кулинарните и винени пътешествия от вкъщи могат да бъдат забавни, ако са споделени с приятели и в сладки разговори с чаша добро вино, ако научаваме нови истории и останем заедно в този кратък период преди да продължим да пътешестваме, да вдишваме, да попиваме, и …да похапваме …Италия.

Можете и да подарите кулинарно пътуване…

Свържете са с нас: 

Travel in Italy

  [email protected]

+359 884456853

+39 3384953586

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В тази секция на сайта сме използвали авторски снимки на travelinitaly.info, dolcementeconmagda.it и други сайтове, посветени на Италия и италианската храна.