Да пътуваме, готвейки ..Умбрия

 

Да пътуваме готвейки ..продължението ..срещи от Умбрийските долини, директно от фермерската кухня на Анние  ще приготвим традиционни рецепти от Асизи, Перуджа и Орвието. 

Както обикновено, до Вашата врата ще пристигнат оригинални италиански продукти, така че да изпълните всяка от предложените рецепти, но ще Ви остане да повторите и да потретите за усъвършенстване на уменията. И винаги придружени с бутилка от най-подходящото италианско вино за всяко блюдо. 

Тази събота ще се запознаем с Анние, защо и как парижанката, решава да придобие собствена ферма в Италия преди много години, ще ни разкаже лично тя и ще бъде наша домакиня за следващите три седмици. От топлите умбрийски хълмове и маслиновите горички на имението си ще ни разкрие тайните на традиционните местни ястия по антични рецепти..

30-и май 2020 г. 

Събота от 11.00 ч.  ще приготвяме Roccia di Assisi  – този изключителен сладкиш е приготвян от местните древни хора още хилядолетие преди Христос, споменат е в писмени източници от I век, но произхода му е много по-стар и се свързва с религиозни обреди, посветени на античните божествата.

Цена на пакета – 109,00 лв. 

 

6-и юни 2020 г.

Събота, 11,00 ч.

Класическа рецепта от Перуджа: Артишок със салвия и зехтин – много стар специалитет, уважаван дълбоко още от римляните. Историческа рецепта с вкус-история. 

Цена на пакета – 109,00 лв.

 

13-и юни 2020 г.

Събота от 11,00 ч. ще сготвим една от най-вкусните рецепти на Централна Италия..

Торта от полента с мляно месо и мек лучен мармалад.  

Цена на пакета – 119,00 лв.

Очакват ни срещи с умбрийските потайности, топли италиански дни с вкус на зехтин и антични ястия, останали през епохите, за да ни разказват историята..

Пакетна цена за две готвения – 215,00 лв.

Пакетна цена за три готвения – 325,00 лв. 

 

Свържете са с нас: 

Travel in Italy

  info@travelinitaly.info

facebook.com/travelinitaly.info/

+359 884456853

+39 3384953586