Вила в Тоскана за 10 души, с 6 спални и 4 бани

 

 

Тази  типична тосканска къща се намира в непосредствена близост до историческия център на Сиена и същевременно е закътана сред маслинови дръвчета. Освен бърз достъп до средновековна Сиена, за броени минути ще достигнете до областта Кианти, както и до пътя, водещ до Пиенца, Монтепулчано и Монталчино. 

 

 

Къщата е чудесно място за ваканция с приятели, големи семейства или няколко двойки, които търсят спокойствие сред природата и в същото време са любопитни да видят някои от най-красивите места в Тоскана. Вилата е в типичен тоскански стил, но предлага абсолютен комфорт на изживяванията и всички съвременни удобства. 

 

 

Къщата е бивш хамбар, реновиран в унисон с тосканските традиции. На приземния етаж ще откриете голям хол/ 54 кв.м./ с диван и фотьойли, както и кухня с всички удобства за приготвяне на тоскански специалитети. В дневната има красива камина, както и дървена маса, на която могат да се хранят до 10 души. 

 

 

 

 

 

На приземния етаж са разположени две двойни и една единична стая, както и две бани. На горния етаж гостите ще разполагат с още две двойни и една единична стая, както и с още две бани. 

 

 

 

 

 

На най-ниското ниво на къщата Ви очаква новопостроено джакузи, спа и каскаден душ. Тук можете да релаксирате чудесно дори и извън летния сезон.

 

 

 

Дворът навън е обширен, има много свободно място и всички удобства за хранене, игри и плажуване. Гледката от басейна, който е с размери 6 на 12 метра,  е наистина очарователна към хълмовете на областта Кианти. 

 

 

 

Вилата може да бъде наета цялата на цени от 2250 до 4350 евро в зависимост от сезона. Изпратете запитване за точната цена. 

Собственикът изисква 50% от цената да бъде платена в момента на резервацията, а останалат част – до 60 дни преди пристигането. Дължи се и 1000 евро депозит, който се връща след края на престоя. В цената е включено използваното електричество, вода, безжичен интернет, кърпи за банята и басейна, както и финалното почистване. Не са включени използването на климатик и отопление.

Наличен е и безплатен паркинг за 2 автомобила.