Това е едно от най-добрите ни предложения за тези, които искат да се настанят непосредствено до историческия център на Пиенца, Тоскана. В къщата има 2 апартамента и двойни стаи, всяка със свой дизайн и стил. Намира се на 50 метра от централния площад на Пиенца – градче, защитено от ЮНЕСКО и част от световното културно наследство. 

 

 

Апартаментите и стаите са идеалното настаняване, за да усетите духа на Пиенца и на пешеходно разстояние да посетите всички забележителности, ресторанти и точки на интерес. Къщата разполага с цветна градина и паркинг за своите гости. 

 

 

От терасата на апартаментите ще чуете на всеки час звъна на камбаните от Катедралата. 

 

 

Всички двойни стаи разполагат със собствена баня, а всяка стая води до дневна с кухня и лоби, където може да почивате, пиете кафе или просто разговаряте. 

 

 

Къщата разполага с два апартамента. Всеки от тях има по 3 обширни и светли двойни стаи, всяка със собствена баня. Апартаментите разполагат с кухня и просторна дневна. 

 

 

В къщата има безплатен интернет WiFi, телевизор, отопление, климатик, сешоар, тоалетни принадлежности.

 

 

 

Сиена е само на 39 км. от настаняването, а Арецо е на 46 км. 

 

 

Стаи:

# май – септември октомври – април
нощувка 90 евро 85 евро
седмица 630 евро 595 евро

Апартаменти

# май – септември октомври – април
нощувка 250 евро 220 евро
седмица 1690 евро 1490 евро

 

 

 

Пиенца е едно наистина магично място, разположено в долината на Валдорча. Градчето е чудесна отправна точка, за да откриете красотата на близките градмета Монтепулчано, Монталчино, Баньо Виньони и Сан Куирико Дорча. Тук може да опитате и типичното за района сирене пекорино.