За Travel in Italy

Ние сме семейство с дългогодишен опит в пътуванията в Италия и всички настанявания, които предлагаме на нашия сайт, са лично проверени от нас.

Можем да ви помогнем да намерите предпочитания регион и подходящата ваканционна къща, но също ще Ви открием най-добрите места за хранене, ще Ви дадем съвети за малки ресторанти, посещавани от местните хора, и ще Ви разкажем  за много други скрити тайни в избраната от вас зона на Италия.

Всяко от нашите предложения ще бъде индивидуално насочени към предпочитанията Ви. Можете да разчитате на нас да Ви насочим към исторически забележителности в избрания район, културни събития, възможности за разходки или колоездене в планината, селски туризъм, конна езда, или почивка на море.

Ако ви се пътува, но нямате придружител, можете да се присъедините към нашите пътешествия в малки групи до 7 човека. Изберете да сте внимателно акомпанирани от нас и емоции в добрата компания на останалите пътешественици!

 

Какво точно предлагаме?

Ние предлагаме някои наистина специални места за почивка или пътешествие из тази красива страна.

Малки семейни къщи за гости, частни апартаменти или фермерски селски имоти, очарователни и характерни за зоната, удобни и винаги на разумни цени – това е част от нашия опит, който ще споделим.

Организираме екскурзии в малки групи до 7 човека с мини-ван със самолет и мини-ван за вътрешните преходи до най-популярните и най-непопулярните дестинации  в Италия. Пътуванията ни са насочени към определено културно или фестивално събитие, организираме сезонни екскурзии с акцент традициите на местните хора в различни части от годината. Пътешестваме, за да участваме в дегустирането на първия зехтин, на „лов“ за трюфели или за концерта на Андреа Бочели на открита сцена в близост до родното му място в Тоскана…

Можем да организираме Вашето индивидуално пътуване по зададена тема, район, време и бюджет. Изберете дали искате да пътувате сами или да придружим Вашата малка група в предстоящите приключения.

Предлагаме, също така, възможността да организираме тържеството Ви в Италия за рожден ден, сватба, годишнина или просто да отпразнуваме живота.

Как работим?

Ние организираме пътешествия и програми, подчинени на идеята за бавно пътуване с възможност да се опита автентичния дух и вкус на различните райони на Италия; предлагаме настанявания в ренесансови вили или някогашни манастири, в типични, исторически къщи или градски дворци, в провинциални замъци и благороднически имения. Кулинарните и винени приключения са част от опознаването на местната култура и обичаи, традициите се усещат най-добре в ресторантите, където се хранят местните хора. Целта ни е да подсигурим Вашето незабравимо италианско лято или есенното ви бягство в страната на La Dolce Vita.

Ако имате някакви идеи, въпроси или просто искате да поговорите и споделите емоции и впечатления  от Италия и италианския стил и начин на живот ни потърсете във facebook.com/travelinitaly.info, пишете ни на [email protected] или ни се обадете по телефона .

Ако искате да пътувате с нас в Италия, изберете някоя от предложените екскурзии и се свържете с нас за подробности.

Какво друго ще направим за вас?

Ще Ви разкрием специални маршрути за фотографи, търсещи уникални гледки, ще дадем съвети на тези, които търсят автентичен кулинарен вкус, както и на пътешествениците, откриватели на места извън туристическите пътеводители.

Пригответе се за приключения!

 

Свържете се с нас на телефон 0884456853

Регистрация за туроператор № PK-01-7856